Flag

Postet til Nyheter 5. desember 2020

Nordnes Sjøbad åpner igjen torsdag 10.desember

fra kl.16:00
Teamleder på Nordnes Sjøbad

Kjære gjester – Nordnes Sjøbad åpner igjen torsdag 10. desember.

Det ble fredag ettermiddag (4.12) besluttet av Byrådet i Bergen at svømme- og badeanlegg igjen kan åpne neste uke, men med smittevernrestriksjoner.

Vi kommer derfor til å åpne Nordnes Sjøbad på torsdag 10. desember kl. 16 til vinterbading, og fra fredag 11. desember vil vi ha vinteråpent daglig. Det vil altså da være åpnet alle dager unntatt søndager, frem til og med lille julaften. Se egen info om åpningstidene.

Grunnen til at vi ikke får åpnet fra mandag førstkommende er vi dessverre ikke får noe forvarsel om hvilken beslutning som blir tatt. Vi kan av økonomiske årsaker ikke sette opp turnusen på forhånd.

Nyheter!

Jubileumsåret til Nordnes Sjøbad ble ganske annerledes enn vi hadde tenkt oss.
Vi har benyttet korona-nedstengingen til å pusse opp flere deler av anlegget sammen med etat for bygg og eiendom i Bergen kommune. Største delen av arbeidet ferdigstilles denne og neste uke.
Vi kan nevne at Nordnes Sjøbad for første gang i historien har fått et ventilasjonsanlegg. Det vil nok merkes spesielt i garderobene. Vi har i tillegg byttet all kledning inne i fellesbadstuen, så nå slipper en fliser i baken.
Vi har med god hjelp av en interiørdesigner fått frisket opp garderobene og deler av resepsjonen, samt varmestuen i 2. etg. Det skjer også en del tekniske forbedringer. Det kan nevnes ny varmekjele og ny sjøvannsledning. Det kommer neste uke et glassrekkverk for å spare energi og bassengvarme. Det blir også må satt inn ny sirkulasjonspumpe og klordoseringsmaskin. Det blir montert ny info-skjerm og varmekabler på utedusjene, slik de kan brukes hele året. Målet vårt er at når koronaen er borte, så er Nordnes Sjøbad bedre rustet enn noen gang til å gi dere gode opplevelser.
Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake fra torsdag 10. desember kl. 16. Husk å følge alle smittevernreglene i badet slik det blir en trygg og god opplevelse for alle.

Beste hilsen oss på
Nordnes Sjøbad

Nordnes Sjøbad akkurat nå

Vis alle